سلام درود بر شما دکتر خوش اخلاق و با حوصله. من این دفعه 3 هست ساب سیژن کردم 2 سری قبل ساکشن نکردم اما این سری خیلی بهتر ساب سیژن شده ام ساکشن رو با دستگاه وکیوم که خریدم در روز 10 دقیقه انجام میدم ایا نیاز هست چه مدت انجام بدم ؟ که به هیچ عنوان اسکار ها مجدد بر نگردد, در ساب سیژن چند درصد اسکار ماندگار همیشگی و همینطور امکان برگشت داره ؟ سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در مورد نحوه استفاده از دستگاه واکیوم اطلاعی ندارم. در صد برگشت به نوع اسکار ها و نحوه انجام بستگی دارد. درصد ثابتی ندارد. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

پاسخ به سؤالات شایع آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیفت غبغب بدون جراحی با اندولیفت

آکنه و سندروم تخمدان پلی کیستیک

عمده ترین علل دردهای سیاتیک چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مشکلات و عوارض لیپوماتیک ( قسمت دوم )

شادابی پوست با درماپن

آشنایی با متد تزریق ژل لب طبیعی

کلسیم

سولاریوم چه خطرات و عوارضی دارد ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]