با سلام خدمت شما من پسری 21 ساله هستم و موی صرتم کم در امده از شما خواهشمندم راه حلی جهت رشد کامل موی صرتم به من پیشنهاد کنید در ضمن اقای دکتر الان حدود 1 سال هست که بنده دچار ریزش مو هستم البته کمی هم ادم استرسی هستم چه باید بکنم با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مینوکسیدیل ۵٪ زیر نظر پزشک مصرف نمایید دوره طولانی مفید است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو

تلفن : 91620100 - 031

علل و علائم انسداد محل حالب به لگنچه

اسکلروتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

جوانسازی پیشانی با تزریق ژل الانسه

کاربرد دستگاه ای پی ال

روش های درمان بیماران دارای اضافه وزن یا چاقی - قسمت دوم

پورت گذاری و کاربرد آن در شیمی درمانی برای مبتلایان به سرطان پستان

آمادگی لازم برای رادیولوژی باریوم سوالو

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اصطلاحات تخصصی شنوایی شناسی که باید بشناسید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]