باسلام خدمت دکترگرامی.خواهشا بهترین دارو پماد و...برای درمان اگزمای پوست صورت رو بی زحمت برام تجویز کنید.ممنونم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اینطوری که نمیشه برای درمان اگزما اقدام کرد. اولا چیزی به نام بهترین دارو در پزشکی وجود ندارد . دوما تجویز داروی مناسب نیاز به در نظر گرفتن فاکتورهای مختلفی دارد که امکان در نظر گرفتن این فاکتورها از دور همیشه ممکن نیست. [1401-06-23]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ریزش سکه ای ریش و موی سر چه علل و درمانی دارد؟

کاهش منافذ باز با مواد طبیعی

معرفی فیلر ژوویدرم Juvederm

آیا قوز پشت و گودی کمر باعث کاهش قد می شود؟

نصب تعویض و کشیدن سوند در منزل به صورت 24 ساعته

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

دفع پروتئین در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

گوشت اضافه (کلویید) چگونه درمان می شود؟

جراحی واریکوسل