با سلام پسری 29 ساله ام. 1 ماه است که ریزش موی بسیار شدید گرفته ام، حتی موهای پشت سر و بالای گوش که نسبت به هورمون تستسترون واکنشی ندارند به طوری که با دست کشیدن در موهای پشتی 8 ، 9 تار مو ریزش دارم ! از نظر ارثی در هیچکدام از اقوام مشکل دیده نشده فقط یکی از دایی های بنده در سن 50 سالگی به میزان کمی موهای فرق سرش کم پشت شده 1 ماهه مصرف ماینوکسیدیل را شروع کردم و 6 روز هم هست قرص فیناستراید می خورم.مشکل کم خونی و تیروئید ندارم.دچار استرس و اضراب شده ام.آیا این ریزش ناگهانی در اثر مصرف ماینوکسیدیل است ؟ از بچگی دچار خود ارضایی بسیار شدید بوده ام، آیا این مسئله علت نازک شدن و ریزش موی من است ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر در تمام سر ریزش مو دارید احتمالا به دلیل استرس است در ضمن مینوکسیدل هم در ابتدای مصرف ریزش میدهد [1401-02-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

کاشت مو به روش DHI (دی اچ آی) چه معایب و مزایایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه ای مناسب برای آرامش

نکته های قبل از جراحی بینی ـ قسمت اول

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

غربالگری شنوایی در کودکان را جدی بگیرید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عفونت حدقه یا سلولیت اربیت از عوارض سینوزیت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تزریق ژل بینی برای فرم دهی بدون جراحی

مضرات نوشابه

فیشیال پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

اوزون تراپی روشی موثر برای درمان خار پاشنه