سلام آقای دکتر من ایزوترتینویین استفاده میکنم ریزش موی شدیدی پیدا کردم طوری که میترسم دیگر موهامو برس بکشم قبلا اصلا ریزش نداشتم. آیا راه حلی داره یا اقلا ریزش مو کمتر بشه. لازم به ذکر که دو ماه و نیمه که استفاده میکنم و همچنان باید استفاده کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حدود 3-6 ماه بعد از قطع ایزو تره تینویین بهبود خواهید داشت. [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت آکنه

تلفن : 91620100 - 031

واریس بیضه چیست و آیا واریس بیضه باعث ناباروری می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیماری پاژه سینه چیست؟

ایا تفاوت پستان چپ و راست در زنان نگران کننده است؟

مواد غذایی که باعث درخشش بیشتر پوست میشوند

چرا بعضی چشم ها از حدقه بیرون می زند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

میکرواسکالپ سر چیست

علت درد بیضه چیست و چه درمانی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چه عواملی باعث تخریب کلاژن می شوند؟

درباره تزریق ژل و بوتاکس بیشتر بدانید