سلام 21سالمه ودخترم چندسال پیش روی بازوم جوش هایی میزد که اونا رو میکندم والان جاش به صورت لک های قهوه ای وسفید مونده میخواستم ببینم از چه کرم یا محلولی باید استفاده کنم تاازبین بره

دکتر جمال الدین حسن زاده :

کرمهای لایه بردار و ضد لک که با تشخیص متخصص پوست تجویز میشه در کم کردن این لکه پوستی موثره [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

توصیه های عملی جهت کاهش خشکی پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

رفع غبغب

سرطان (تومور) آلت تناسلی مردان (پنیس)

صافی کف پا و روشهای درمان آن

نواحی و نکات مربوط به ماساژ سنتی چینی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

نولی پاریته چیست و چه ارتباطی با سرطان پستان دارد؟

خارج کردن عدسی طبیعی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

واژینیسموس یا مقاربت دردناک چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]