با سلام چقدر احتمال وجود داره که فيشر مزمن بادارو خوب شه؟ من بعدازدوهفته استفاده از ديلتيژل خيلي بهبود پيداکردم اما بدليل کمترکردن ملين دوباره زخ شکافته شد. در معاينه قبلي پزشکم به بهبودي با دارو اميدوار بود ولي اينبار تشخيص عمل داده. البته مجددا داروها رو تکرار کرده ولي خوشبين نيس. عوارض عمل براي چنددرصد افراد ايجاد ميشه؟ واقعا نگرانم

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . عوارض در کمتر از 5 درصد موارد رخ می دهد و نادر است . میزان بهبودی قابل پیش بینی نیست ولی در موارد مزمن احتمال عود زیاد است . [1401-07-08]

پاسخ سوال پزشکیفیشر

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

تزریق فیلر بهترین روش از بین بردن خط لبخند

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

سندروم آتروفی و ضعف اندام تحتانی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

فرم دهی و افزایش حجم لبها با تزریق ژل

کمردرد و مشکلات روحی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مواد غذایی آهن دار

بیماری گال چیست ؛ چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

لاغری

انگشت ماشه ای و درمان آن با ورزش