سوال :

با سلام 37سالم هست و متاهل اخیرا سوزشی در سینه راستم داشتم که سونو کردم دو کیست 10و13 میلیمتری دارم که رادیولوژیست گفتن هر 6ماه باید سونو کنم و توده و یا چیز دیگه ای مشاده نشده. ایا نمونه برداری و اقدامات دیگه لازم نیست چون خیلی نگرانم و باعث شد فشار خونم بخاطر نگرانی بالا بره تو رو دا راهنماییم کنید ممنون


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . در صورتیکه در معاینه سینه طبیعی باشد معمولا با فواصل 6 ماه سونو انجام می شود و در صورتیکه در سه سونوی متوالی تغییری حاصل نشود طبیعی محسوب می شود و اقدامی لازم ندارد . [1400-01-18]


پاسخ سوال پزشکیسینه کیست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

تشخیص تخمدان پلی کیستیک با سونوگرافی

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

[ 1392-11-10 ]دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

رمز ازدواج سالم و موفق چيست ؟

[ 1396-08-14 ]دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بحثی در مورد عملکرد لوب فرونتال مغز

[ 1395-01-29 ]دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

كانون اكوژن داخل قلبی جنين

[ 1396-09-15 ]دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

[ 1395-03-16 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

[ 1396-03-04 ]دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کم خونی فقر آهن و تالاسمی مینور

[ 1392-12-02 ]دکتر ندا مقتدری اصفهانی [ متخصص زنان و زایمان ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

[ 1392-06-27 ]پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

قرص ال آرژنين چيست ؟

[ 1396-03-23 ]دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]