سلام من قرار هست عمل کیست پیلونیدال رو انجام بدم دکتر گفته که عمل باز هست کیست خیلی بزرگ نیست ینی چیزی که من حس میکنم اندازه یه فندق کوچولو هستش من خیلی میترسم میخام ببینم راهی هست که من انجام بدم که منجربشه عملم بسته انجام بشه؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید هرکاری باشه انجام میدم

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . در جراحی باز خطر عود کمتر است . روشی ندارد بهتر است با پزشک خود مشورت نمایید . [1399-12-07]

پاسخ سوال پزشکیکیست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

علت کدر شدن پوست چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

منگو له های پوستی اطراف چشم

سردرد و بیماری های چشمی ـ 2

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

شخصیت وابسته

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

هفت ماده غذایی طلایی در رژیم غذایی

کاهش احساس نوک سینه پس از عمل پروتز سینه

تاندونیت یا التهاب تاندون چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]