با سلام با تشکر از پاسخ سئوال متاسفانه حجم عکس زیاد است مجددا ارسال می کنم با تشکر و سپاس فراوان اگر زودترپاسخ ارسال شود خیلی ممنون می شوم ضمنا من 38 ساله و فقط برای چکاپ به سنو گرافی مراجعه کردم و هیچ توده ای قابل لمس توسط دکتر و خودم مشاهده نشده فقط سنو گرافی نشانداده است .

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . علیرغم سن کمتر از 40 سال ابتدا ماموگرافی و سپس نمونه برداری با سونوگرافی انجام دهید . به احتمال بسیار زیاد مشکل خاصی نیست ولی لازم است پیگیری شود. [1399-12-07]

پاسخ سوال پزشکیسونوگرافی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

تغذیه و طب مکمل در سنگ کلیه

برای جلو گیری از سرطان غم وغصه را از خود دور کنید

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

بهترین روش های رفع و درمان کمر درد

بوتاکس میگرن چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق ژل

کک و مک چیست؟ رهایی از کک و مک

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آیا روش جراحی، برای درمان سرطان کلیه مناسب است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان زانو درد با لیزر تراپی

بزرگی پروستات چه علائمی دارد؟