سلام-اگه رابطه حدود 1هفته پيش باشه و الان به بارداري شك داشته باشيم چه كاري رو براي جلوگيري از بارداري توصيه ميكنيد؟ (در ضمن طي چند روز اول 1بسته حاوي 2قرص جلوگيري بود كه استفاده شده ولي پريودي طي اين 6يا 7روز هنوز رخ نداده) آيا استفاده از آمژول ميتونه كمك كنه؟؟؟ ممنون ميشم هرچه سريع تر جواب بدين-با تشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،به نظر می رسد از قرصهای لونژیل استفاده شده یعنی از یک روش اورژانس مناسب در ساعات اولیه استفاده شده است در این صورت شانس حاملگی ناخواسته بسیار کاهش می یابد. برای پریود شدن 1 هفته تا 10 روز پس از آخرین قرص اورژانس هنوز وقت هست از هیچ داروی دیگری تا زمان پریود استفاده نشود تا پریود آغازشود در صورتی که پس از این مدت پریود آغاز نشد آزمایش خون بارداری را انجام بدهید. به مطلب روشهای اورژانس در سایت مراجعه کرده و به همراه همسرتان آن را مطالعه کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

رفع چین و چروک گردن با تزریق مزوژل

پی آر پی روشی جدید و در حال تحقیق در درمان آرتروز زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای غیر جراحی کشیدن گوشه چشم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

اضافه وزن و چاقی در کودکان

جراحی دیسک به روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

چه کسانی به پستان فیبروکیستیک مبتلا می شوند؟

تزریق ژل بینی برای فرم دهی بدون جراحی

محصولات موضعی ضد ریزش مو در بازار

تزریق چربی لیپوترانسفر