دکتر شوشتری عزیز.فرمودید لیزردرمانی.دقت فرمائید که همه شانه تا کمر من تیره شده است.آیا این همه لیزر در آینده باعث سرطان نمیشود؟می دونم تو انجمن نباید سوال درباره هزینه ها پرسید.اگه زحمتی براتون نداره فقط بگویید این وسعت لیزر درمانی هزینه بالایی دارد یا نه ممنونم از وقتی که می گذارید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر به هیچ وجه و با هیچ وسعتی باعث سرطان نمیشود. بله قطعا هزینه بالایی دارد [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی آنومالی اسکن چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

آناتومی دستگاه ادراری زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بهترین حرکات ورزشی برای درد کمر

روشهای از بین بردن موهای زائد

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]

هیستروسالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم چیست؟

درباره ی تومور مثانه چه می دانید؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درد و علل آن