سلام آقای دکتر به دادم برسید شوره های سرم باهیچی خوب نمیشه و قطعات درشت و ریز داره و ریزش مو هم دارم و موهام چرب هست البته ازوقتی که شوره میزنم چرب شده 2ساله شوره میزنم 24سال سن دارم و دختر هستم پوست سرم خارش داره وهر شامپویی میزنم تا دوهفته تاثیر داره بعدش دوباره شوره ایجاد میشه خسته شذم توروخدا کمکم کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

شوره سر در موهای چرب شایعتره. اولین و موثرترین درمان اون شستشوی سر بخصوص با شامپوهای ضد شوره است بهتره از چند نوع شامپوی ضد شوره بصورت متناوب استفاده کنید اگه کنترل نشد به متخصص پوست مراجعه کنید [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیشوره

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای انجام مدیتیشن و درمان اضطرابها (قسمت دوم)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مزوتراپی صورت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا سرطان پروستات با دفعات انزال ارتباط دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

جوانسازی زیر چشم با تزریق ژل

مراقبت های بعد از تزریق چربی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عفونتهای قارچی ناخن

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بلوغ چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بهترین روشهای جوانسازی دست ها کدام اند ؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

شخصیت وابسته

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]