با سلام خدمت شما بنده 28 ساله هستم که دو ماه است با ریزش شدید مو همراه شدم.بخصوص در 6 ما اخیر موهای جلوی سرم بسیار نازک و ریزش کرده اند.متخصصی بدون انکه برایم ازمایشی بنویسد و دلیل انرا بگوید برایم فینپشیا یک درصد و ماینوکسیدیل تجویز کردند.که بدلیل مادام العمر بودن این داروها و عوارض انها استفاده نکردم.سپس به جای فینپشیا کپسول گیاهی سایو پالمتومه تجویز کردند.اقای دکتر چند سوال داشتم اول اینکه این دارو چه فواید و عوارضی دارد؟ایا جایگزین مناسبی برای فینستراید است یا خیر؟وسوال دیگر بهترین درمان برای من چیست.اقای دکتر موهایم به شدت ریزش میکنند.بخصوص در قسمت جلویی .با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر زمینه ارثی دارید به احتمال زیاد ریزش ارثی دارید و همین درمان شما است. این قرص فینپیشیا عوارض فیناستراید را ندارد ولی به ااندازه آن هم موثر نیست [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

پاکسازی پوست صورت چیست؟

شپش سر و راه های درمان آن

اگر لب شما هم تبخال میزند این مطلب را بخوانید

لک ناشی از جوش چگونه درمان میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چه تغییراتی در خال نیاز به مراجعه به پزشک دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بلفاروپلاستی با روش پلاسما جت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

چه عواملی باعث بیرون زدگی دیسک می شود؟

اگزمای سرشتی یا درماتیت آتوپیک

تست سرطان دهانه رحم یا پاپ اسمیر چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]