ا ماينوكسيديل ممكنه در بعضي ها ريزش مو رو بدتر كنه؟ من ريزش موي مردانه دارم يعني گوشه ها و پشت سرم ريزش ندارد بلكه جلو و بالاي سرم ريزش دارد و من چون جلوي سرم(نزديكيهاي پيشاني) برام خيلي مهمه ماينوكسيديلو فقط اونجا مصرف ميكنم اما در عين تعجب بعد از دو سال مصرف ماينوكسيديل , بالاي سرم كه استفاده نكردم اصلا خالي نشده ولي جلو سرم كه استفاده ميكنم به جاي اينكه پر پشت ترش كنه اونجاروتقريبا خاليه خالي كرده!!! لطفا بفرماييد چيكار كنم بهتره؟ ادامه بدم يا قطع كنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

محلول ماینوکسیدیل در ابتدای مصرف باعث ریزش مو میشود ولی بعد از آن پاسخ به درمان ریزش مو شروع میشود در مورد شما احتمالا سیر طبیعی که شامل پسرفت در ناحیه پیشانی است اتفاق افتاده است. [1401-04-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

اوزون تراپی مو چیست؟

کراتوز سبورئیک چه بیماری است؟

انواع لک صورت و درمان آن

تبخال چشمی چیست ؟

فیبرومیالژی ( درد منتشر بدن )

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پسوریازیس سر و نکاتی که باید بدانید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بررسی روشهای غیر دارویی درمان ریزش مو

خطر گرما زدگی در تابستان

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]