سلام و خسته نباشيد خدمت دکتر خوبم.آقاي دکتر من براي بار 4ليزر کک مک کردم اين بار بعد از ريختن دلمه ها جاشون قرمز شده يعني يه کم بيشتر از دفعه هاي قبل. تماس گرفتم منشيتون گفتن تا 2 هفته پماد ترميمي را بزنم ميخواستم نظر شما را هم بدانم ؟ و ديگه اينکه کرم ضد لک را کي شروع کنم ؟ ممنون از زحمات شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرم ترمیم را بزنید ضد لک را بعد از برطرف شدن قرمزی شروع کنید [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

خال های قرمز، سیاه و سبز نشانه چه چیزهایی هستند؟

میکرونیدلینگ چه اثری بر پوست شما دارد؟

آیا بستن لوله مردان برگشت پذیر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چگونه حساسیت به بدلیجات را از بین ببریم؟

آرایش سالم

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

پاکسازی پوست، اولین مرحله درمان جوش

عوارض کاهش وزن و لاغری برای پوست صورت و بدن چیست؟

آیا سرطان پروستات با دفعات انزال ارتباط دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان کمر درد با تزریقات ستون فقرات