سلام آیا یک پزشک عمومی میتواند پارگی پرده ی بکارت رو تشخیص بده؟خودمون چی میتونیم تشخیص بدیم؟اگه میشه تصویر پارگی بکارت قبل از پاره شدن و بعداز پارگی رو به من نشون بدین آیا سوراخ بزرگتر میشه؟پرده در داخل بدن هستش؟چه میزان شی وارد بدن بشه بکارت پاره میشه موقع پاره شدن فقط با خون همراه یا شی دیگه بیرون میاد؟چند نوع بکارت داریم از کجا تشخیص بدم اون از کدوم نوع؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به واژه نامه باروری مراجعه کنید پرده بکارت در فاصله 2 سانتی متری از ورودی واژن است. و پزشک عمومی نیز در صورت تجربه معاینه می تواند پارگی و یا سلامت پرده را تشخیص دهد. بهترین کار برای تشخیص نوع پرده مراجعه برای معاینه توسط یک ماما یا پزشک زنان است. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

هر آنچه که باید در مورد خار پاشنه پا بدانید

علت ابتلا به سرطان پستان التهابی

دردهای سرطانی شکم

لیفت تمپورال ابرو و چشم یا لیفت شقیقه چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دردهای ناشناخته کمری

تزریق ژل، بهترین راه لیفت بینی بدون جراحی

آیا عدم تقارن بیضه ها نشانه واریکوسل است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی

بهترین زمان انجام سونوگرافی غربالگری دوم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]