با سلام من خانومی 27 ساله که 2 سال پیش سقط جنین داشتم و ماما علت را نارسایی دهانه رحم میداند و حالا 6 هفته باردارم و گفته شده در هفته 12 دهانه رحم را ببندم، آیا راه دیگری جز بستن دهانه رحم است با توجه به عوارض عفونت و زایمان زودرس و... که دارد؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با توجه به سابقه سقط و تشخیص پزشکتان بهتر است برای سرکلاژ یا بستن دهانه رحم- اقدام کنید عوارض این درمان بسیار کمتر از عدم انجام آن است. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیسقط

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تیکسل چیست و چه کاربردی دارد؟

بیماری لیکن پلان چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت سوم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مزوبوتاکس چیست؟

لیفت شقیقه با ژل چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پشت کج یا اسکولیوز به چه وضعیتی گفته می شود؟

دلایل درد گردن و شانه چیست؟

علت به وجود آمدن دانه های قرمز روی پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رژیم غذایی کودکان پیش دبستانی