سلام .شما را به خدا کمکم کنید. من پسری هستم که23 سالمه و دچار ریزش مو شدم و از فرق سر هم دچار ریزش هستم از اشنایان شنیدم که اگر به موهات حنا بزاری پر پشت میشه و مو هات ضخیم میشهو ریزش موت هم متوقف میشه میخواستم سوال کنم که1-حنا برای ریزش مو و ضخیم کردن ریسه مو سر اقایان مفید هست؟ 2-ایا مضراتی برای مو سر اقایان نداره؟ 3- بعد از رنگ کردن مو،چه مدت طول میکشه که رنگ حنا از مو ها پاک بشه و از بین بره و مو ها به رنگ طبیعی خودشون(مال من مشی هست) برگرده؟ 4-ایا شما حنا را برای من پیشنهاد میکنید،موهای سرم هم نازک هست؟ خواهشا به همه سوالات جواب بدهید. تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

شواهد اثبات شده ای مبنی بر تاثیر حنا بر روی درمان ریزش مو و جلوگیری از آن وجود ندارد [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مراحل آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نكات مهم جهت سلامت پوست شما

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

عدم نزول بیضه یا کریپتورکیدیسم

و زیبایی صورت open bite فیلم جراحی فک بالا جهت اصلاح

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

دندانپزشکی بیمارستانی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

راه های مراقبت از پوست

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

فیشیال یا پاکسازی عمیق پوست