سلام جناب آقای دکتر خسته نباشید آیا مصرف مینوکسیدیل و فیناستراید باعث پرموئی سایر نقاط بدن در آقایان نیز می شوند ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله.در مورد مینوکسیدیل به شرطی که تماس مستقیم داشته باشد. مثلا اگر هنگام استفاده از مینوکسیدیل قطرات این دارو روی پیشانی هم بریزد امکان رشد مو دراین مجل وجود دارد. فیناستراید رشد مو در سایر جاهای بدن نمیدهد. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

روشهای لابیاپلاستی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آلزایمر

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

از پسوریازیس چه میدانید ؟

نقش ارث در ایجاد سرطان سینه

تورم دست

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت اول

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بررسی کاربردهای پی آر پی آرتروز زانو

انواع روش های رادیولوژی تک دندان