سلام من حدود 8 سال است که روی ساق پاها . ساعد دست روی دماغ و گونه هام لکه های زده که با هیچ داروی گیاهی و کرمهای روش کننده تاثیری نگرفته قابل ذکر است که در پشت کمرم. ناحیه ی پشت قلب لکه ای سیاه است که گاهی خواب میرود مورمورمیشود سوزش دارد و گاهی درد دارد و اکثر اوقات خارش دارد به پزشک مراجعه کردم ایشان گفتند که من مدام در حال خارش بدنم هستم در حالی که برای چه باید به خارش بیوفتد تا این حد که من مجبور به خاراندن شوم و نام این بیماری را هاکولار آمیوئیدوز فرمودند نا گفته نماند که لکه های صورتم ارثی است و خواهرم این لکه ها را با کرم هیدرودرم رفع کرده من باید با این همه لک روی بدنم چیکار کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماکولار آمیلوییدوز بسیار به درمان مقاوم است و باید مدت طولانی زیر نظر پزشک درمان کنید برای درمان لک صورت هم درمان داروی و کنار آن لیزر یا میکرودرم ابریژن لازم است [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

علت ایجاد دون دون های سفید روی لب

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان میشود؟

اصلاح قوز بینی با تزریق ژل

تشخیص حاملگی پوچ با سونوگرافی

لزوم پاکسازی پوست

چگونگی مصرف داروها برای درمان آکنه

بکارگیری برنامه های توانبخشی در درمان آسیب های ورزشی

انواع کاربردهای تزریق بوتاکس چیست

تزریق اپیدورال برای درمان سیاتیک، کمر درد و گردن درد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]