سلام من سه ماه پیش تصادف کردم وصورتم خیلی بخیه خورد خواستم بدونم الان میتونم صورتمو لیزر کنم یا هنوز باید درمان دارویی رو ادامه بدم در حال حاضر از ژل rejuvasilاستفاده میکنم وکدوم نوع لیزر برای اسکار بخیه مناسب تره ؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله میتونید لیزر co2 فرکشنال برای درمان اسکار بخیه انجام بدید [1401-12-14]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لیزر فرکشنال co2

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

نقش کلسیم در ورزشکارانشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
آیا هر توده ای در بیضه سرطان است؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]
اسکولیوز چیست ؟دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
گرگرفتگی دوران یائسگیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]
اگزمای سرشتی یا درماتیت آتوپیکدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
کاشت مو چقدر طول می کشد؟دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]
دلایل ایجاد حساسیت به رنگ مودکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]
بهترین درمان گودی زیر چشمدکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]
همه چیز درباره ی پی آر پی یا خون شفا بخشدکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]