با سلام و خسته نباشد.پسری 24 سالمه ام به علت تصادف قسمتی از صورت بخیه خورد. تا حالا 2 بار co2 کردم ولی زیاد تغییری مشاهده نکردم از کرم استراتامد و ضد آفتاب هم استفاده میکنم ولی زیاد تغییری ندیدم توی لک و قرمزی.شنیدم پماد callibelle کرم ضد لک فاقد هیدروکینون هست که لکه ها رو بدون بازگشت از بین میبره.میخواستم بدونم درسته؟پیشنهاد شما چیه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر قرمزی دارد لیزر عروقی باید انجام شود اگر لک دارد شاید لیزرفرکشنال شاید هم درمان دارویی مثل کالیبل موثر باشد. باید معاینه شوید تا نظر دقیقی بدهم [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار

تلفن : 91620100 - 031

پروتز زیبایی چیست؟

علایم سرطان سینه

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

شباهتها و تفاوت های سرطان پستان تهاجمی و غیرتهاجمی

حجم دادن به واژن با تزریق چربی به لابیا

سبزیجات و اهمیت آن

درمان کمردرد در آب

روش های تصویربرداری تشخیص سرطان تیروئید

هایفوتراپی معجزه جوانسازی و لیفت صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ترجمه جواب ماموگرافی یا تفسیر آن