با سلام دختری 19 ساله هستم پریودی منظم دارم 30 ام هر ماه پریود میشوم و 5روز طول میکشد روز آخر پریودم از عقب سکس داشتم شریک جنسیم آبش رو روی کمرم ریخت من نگران هستم که قطراتی از آبش روی آلت تناسلیم ریخته باشه و باردار شده باشم از استرس بالا میارم و سینم و التم درد خفیفی میگیره یعنی باردار شده ام؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی احتمال بارداری در صورت ریختن مایع منی روی ورودی واژن وجود دارد . در موارد دیگر مانند ریختن روی بخشهای غیر جنسی بارداری رخ نمی دهد. [1401-07-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درمان درد مفصل ساکروایلیاک

جوانسازی پوست چه فرآیندی است؟

رادیوفرکوئنسی زانو

شخصیت اسکیزوتایپال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

جوانسازی اطراف چشم

بوتاکس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

خوراکیهایی که باعث می شوند جوش نزنیم