سلام جناب دکتر میخوام بدونم نازکی موها نه ریزش مو بدلیل استفاده از راکوتان خوب شدنی هست یا نه چون خیلیا هستن که میگن بعد از یکی دو سال هنوز موهاشون مثل قبل نیس دیگه . چند درصد میشه امیدوار بود که موها دوباره ضخیم و خوش حالت بشه ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا تمام عوارض مربوط به مو حدود 6 ماه بعد از قطع راکوتان کامل بر میگردد [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

ترمیم تزریق چربی

گزگز پاها ،دردپا،اختلالات پا

جراحی استئوتومی فک پایین

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

انحرافات جنسی چیست؟

كبد و بيماري هاي آن و راه هاي درمان

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

همه چیز در مورد دستگاه بیوفیدبک و نوروفیدبک

درمان صدا دادن مفصل گردن با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مقایسه عوارض جراحی لیزری دیسک با جراحی باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]