سلام آقای دکتر من دختری 23 ساله هستم که پاهام به مقدار کمی حالت پرانتزی داره چه جوری میتونم این حالت رو برطرف کنم؟ایا ورزش خاصی هست که بتونه کمک کنه؟ممنون

دکتر علی فرخانی :

با سلام، برای اصلاح حالت پرانتزی پا نیاز به جراحی های سنگینی می باشد که اگر درد ندارید نیاز به درمان خاصی نیست و این جراحی ها توصیه نمی شوند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپای پرانتزی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

نقش مکمل کافئین در ورزشکاران حرفه ای

اثر تغذیه بر سلامت چشم

پانچ صورت به چه علت انجام میشود؟

عمل لیزیک چشم برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

فلج عصب صورت (فلج بلز) به چه وضعیتی گفته میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا محلول لامینین برای ریزش مو خوب است؟

تیکسل چیست و چه کاربردی دارد؟

لیزرIPL و مزایای آن برای پوست