باسلام و خسته نباشید . پسری هستم 21 ساله موهای صورتم زیاد و کلفت شده از کرم موبر بال ا استفاده کردم که کمی کمتر یا نازکتر بشه ولی هربار که از این کرم استفاده میکنم پوست صورتم به شدت میسوزه و زخم میشه . درضمن من حساسیت پوستی هم داشتم . از کرم گیاهی هیرسوتان هم استفاده کردم ولی عوارضش زیاد بوده و ممکن بود که چشمام ضعیف بشن . لطفا بگیند باید چکار کنم که موهای صورتم نازک بشه و بعداز اصلاح . رنگ سبز زیر پوستم تو چشم نزنه لطفا کمکم کنید و باتشکر از زحمات بی دریغ شما ...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من تنها راه انجام چند جلسه لیزر موهای زائد است و کرمها اثری ندارند [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

مزوتراپی، درمان موضعی مشکلات پوستی

درماتولوژی ( آنالیز پوست و مو )

مغز آیندگان چگونه است ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان ناتوانی جنسی در مردان

عیوب پوست خودرا در کمترین زمان از بین ببرید

بوتاکس زیر بغل برای درمان تعریق بیش از حد

رفع موهای زائد با لیزر

علت نعوظ صبحگاهی ناخواسته مردان در خواب

تغذیه و طب مکمل در اختلال عملکرد جنسی