سلام من مریض خودتون هستم که لکه های قهوه ای روی کمروسینه وگردن وبازوهام بود و سیبورتیک هم داشتم یه محلول بهم دادید وشامپو کتوکونازول و قرص کتوکونازول> این لکه هارو گفتید قارچه که رو بدن همه هست میخواستم بدونم اسمش چیه و چرا تو نمونه گیری معلوم نمیشه؟اقای دکتر خیلیابهم گفتن تا اخر عمر همینجورم ایا اینطوره؟من21سالمه و همیشه هم ورزش میکنم اخرین امیدم به شماست ایا خوب میشم؟این لکه ها یه مدت خوب میشن واثری ازشون نیست و بعدمدتی دوباره شروع میشن و با جوش زدن هم دوباره شروع میشن تورو خدا کمکم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اسم بیماری تینا ورسیکالر است و یک نوع مخمر است چون به طور طبیعی هم رمیتواند روی پوست وجود داشته باشد نمونه گیری از آن چیزی نشان نمیدهد. تگران نباشید فقط طبق نوبت بعدی مراجعه نمایید درمان میشوید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

مراقبتهای قبل از بارداری با اسپرم اهدایی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

همه چیز در مورد پانورکس و سفالومتری دیجیتال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آميزش جنسي در دوران بارداري

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

روش های درمان چربی پلک (گزانتلاسما) چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درد مزمن لگنی (chronic pelvic pain)

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نحوه انجام سونوگرافی غدد لنفاوی گردن

علائم و علت در رفتگی کتف و شانه چیست؟

کنترل بی اختیاری در مشکلات نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تفاوت مرطوب کننده و آبرسان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]