ba salam aya estefade az ab anar dakhel vajan baese tanag shodane vajan mishavad ba tashakor

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، در مطالعاتی در مورد تاثیر آب انار در احساس تنگی واژن نکاتی ذکر شده است. اما هیچ مطالعه علمی معتبری در این مورد انجام نشده است. به نظر می رسد مکانیسم احتمالی جذب آب لایه سطحی پوست و احساس سفتی در این ناحیه است. وگرنه شلی ایجاد شده در اثر زایمان واختلالات ساختمانی را هرگز از بین نمی برد. بهتر است برای استفاده از ویژگیهای این ترکیب از ترکیبات بهداشتی که حاوی عصاره انار نیز هست استفاده کنید.زیرا استفاده از مقادیر زیاد و غیر بهداشتی این ترکیب قطعا باعث بروز مشکلاتی از نظر بهداشتی خواهد شد. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

علت سوزش کف پا در شب چیست؟

ریزش موی کششی

اختلالات کیفی امواج مغزی کودکان کم توجه وبیش فعال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علل شایع درد کمر

لیفت صورت با اندولیفت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

یکسان نبودن چهره افراد را چه باید کرد

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مراقبت های پوست در فصل پاییز

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]