با سلام من انزال زود رس دارم زیر 30 ثانیه و متاهلم. در اینترنت جستجو کردم دیدم قرص سیتالوپرام را برای درمان معرفی کرده اند. آیا شما هم توصیه میکنید من مصرف کنم. درضمن من اصلا افسردگی ندارم و کاملا شاداب هستم. همچنین آیا این قرص مانند تریاک اعتیاد آور است یا خیر متشکرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ، برای بررسی علت انزال زودرس باید به پزشک مراجعه کنید. مصرف غیر ضروری سیتالوپرام و سایر داروهای SSRI می توانند روی میل شما نیز تا حدودی اثر بگذارند و یا انزال شما را به صورت غیر طبیعی به تاخیر بیاندازند.بنابراین باید ابتدا مشخص شود شما قطعا دچار انزال زودرس هستید و سپس دارو برای شما تجویز شود. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیانزال

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

التهاب چشم بعد از عمل پلک (بلفاروپلاستی)

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

میکرونیدلینگ چه اثری بر پوست شما دارد؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بی خوابی

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل خطرناک است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت اول

در چه نقاطی از صورت بوتاکس تزریق میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربردهایPRP در پزشکی زیبایی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تعریف اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

کشف روش درمانی جدید برای بازیابی نسبی شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]