با سلام حدود یک ماه هست که من در مواقعی که فعالیت بدنم زیاد میشه وبدنم داغ میشه یا زمانی که زیر آفتاب دمای بدنم افزایش پیدا میکنه احساس سوزش یا بخوام دقیقتر بگم احساس سوزن سوزن شدن در پوستم میکنم لطفا منو راهنمایی کنید بنده شکلات و یا چیز های گرم که میخورم بدنم واکنش نشان میده من گرم مزاج هستم در فصل پاییز و زمستان شروع میشود

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد شما مبتلا به یک نوع کهیر به نام کهیر کولینرژیک هستید برای درمان باید به پزشک مراجعه نمایید ولی مصرف یک قرص ستیریزین نیم ساعت قبل از فعالیت در درمان شما موثر است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیکهیر

تلفن : 91620100 - 031

اختلال خواندن و نوشتن چیست ؟ بخش دوم

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

جوش یکی از عوارض درمان های ترکیبی اسکار آکنه

بهترین روش تعیین جنسیت

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اختلال عملکرد جنسی و درمان آن با تغذیه

نکات مهم در نمونه برداری از پستان

چگونه بفهمیم به صافی کف پا مبتلا هستیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاشت ابرو یا تاتو ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]