سلام آقای دکتر خسته نباشد من دختری 23 ساله هستم .انشجو تهران هستم و نمیتونم که بیام خدمتون واسه جای جوش صورت میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم. کرم های لایه بردار رو بهم پیشنهاد کردن ولی نمیدونم چ لایه برداری مناسبه!!!! به نظر شما لایه بردار مناسه؟؟؟ چه مارکی ؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لایه بردارها عمدتا روی جای جوش که بصورت لکه پوستی است اثر دارند. و روی فرورفتگی ها یا برجستگی ها اثر ندارند. لایه بردارهای حاوی AHHعمدتا استفاده میشوند. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

همه چیز درباره ساب سیژن

ورزش و ماه مبارک رمضان

توضیحاتی درباره جراحی میکروسکوپیک واریکوسل

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

توصیه هایی جهت کاهش عوارض رنگ مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مزوتراپی برای پوست چه مزایایی دارد؟

ریزش مژه ها

از چه محصولی برای رفع خشکی پوست استفاده کنیم

روش های موثر برای از بین بردن خط خنده

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

فیلر چیست و چه کاربردهایی دارد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]