با سلام و عرض ادب. آقایی هستم 53 ساله 4ماه قبل در اثر سانحه تصادف دچار شکستگی درشت نی و نازک نی پای راست شدم و مورد جراحی قرار گرفتم که درشت نی پلاتین گذاشته شد اما نازک نی نه . در حال حاظر درشت نی جوش خورده ولی نازک نی به همان حالت تصادف معلق و جدا مانده .بعد از چهار ماه با مشاهده عکس پایم دلیلش را از دکترم خواستار شدم و وی پاسخ داد که با راه رفتن ترمیم مییابد ولی در حال حاظر 2 ماه است راه میروم ولی نتیجه ای حاصل نشده است در ضمن حتی پیچ های پلاتین هم از طرف دیگر بیرون زده . لذا تقاضای پاسخ و راهنمایی از طرف شما استاد گرامی را دارم .با تشکر فراوان

دکتر علی فرخانی :

اگر دچار جوش نخوردگی استخوان هستید یکی از راه های درمانی، مگنت درمانی است که با تاثیر روی کانال استخوانی جوش خوردن آن را تسریع می کند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

قشار خون بالا (بخش 2)

ایزوترتینویین، آکوتان یا راکوتان

افزایش کیفیت رابطه ی جنسی با استفاده از مهارت عشق بازی

کشیدن پوست با نخ لیفتینگ

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

پس از لیفت شقیقه به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

رابطه استرس و ناباروری در مردان چیست؟

برخی از روشهای جراحی پروستات

مشکلات جنسی در خانمها

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]