با سلام وخسته نباشید خدمت شما : خانم دکتر من دختری 22 ساله هستم مشکل من تقریبأ از 2 سال پیش شروع شد ، مشکل من این است که فاصله بین هر دوره ی پریودم ( قاعدگی ) حدود 10 روز و کمتر از 8 روز طول می کشد و هر بار دوره ی اول خونریزی مثل حیض و 7 یا 8 روز بعد بصورت لکه بینی است . لطفأ مرا راهنمایی کنید . با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به مطلب خونریزی و پریود نامنظم در سایت مراجعه کنید احتمالا دچار کیست تخمدان هستیدضمن اینکه آزمایشهای انعقادی و تیروئید شما نیز باید بررسی شود.. بهترین کار ارزیابی هورمونی و سونوگرافی است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیکیست قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

روابط عاطفی موفق چگونه اند ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تفاوت مزوتراپی و پی آر پی چیست؟

انواع بورسیت (التهاب بورس) چه علائمی دارد؟

سردرد خوشه ای

چهار روش تشخیص جنین منگول در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

جلوگیری از ایجاد جای بخیه بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

توصيه هاي تغذيه اي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان

تغدبه و طب مکمل درکمردرد