سلام اقای دکتر ، مخصوصا در سال های اخیر متخصصان پوست هشدار های فراوانی در رابطه با مضرات نورآفتاب دادند.و مردم روز به روز خودشان را از آفتاب محدود تر میکنند. این منجر شده که اکثریت کمبود شدید ویتامین دی پیدا کنند و شیوع بالایی پیدا کرده که گفته میشه کمبود ویتامین دی با بسیاری از بیماری های خود ایمنی و ... ارتباط مستقیم داره نظر شما چیست؟ چطور میشه توازن ایجاد کرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید ویتامین دی را به صورت خوراکی مصرف کنید. لبنیات مصرف کنید. در ضمن حتی با مصرف ضد آفتاب اشعه کاملا مهار نمیشود و بخشی به پوست شما میرسد [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

عوارض جراحی زیبایی درشت کردن چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

فیلر چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بررسی عوامل افزایش دهنده سندرم تونل مچ دست

سادیسم جنسی چیست؟

درباره لنتیگو بیشتر بدانید

بیماری كاوازاكی

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

فواید و مزایای استفاده از کرم های مرطوب کننده پوست

لیفت لب بالا بدون جراحی چگونه است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]