با سلام در رابطه با جمع شدن پوست زیر چشمام بعد از بوتاکس ازتون سوال پرسیده بودم فرمودید اگر فقط خط اخم تزریق شده نیازی به ترمیم نیست خواستم خدمتتون عرض کم که گوشه جشمها وزیر پشم نیز تزریق صورت گرفته وباعث شده که زیر چشمها موقع خندیدن جمع شود یک بار ترمیم انجام شده ولی تغییری ایجاد نشده میشه دوباره ترمیم صورت گیرد بعد از 40 روز با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ترمیم نکنید بدتر میشود به نظرم فقط صبر کنید تا اثر بوتاکس برود و بهتر شود [1401-01-25]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس جوانسازی پوست جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

زمان مناسب برای انجام سونوگرافی وزن جنین

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تغيير رنگ دائمی چشم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

آنچه در مورد اصول زیبایی بینی باید بدانیم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

ضربه به ستون فقرات چه عوارضی می تواند داشته باشد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

کاربردهای تزریق ژل یا فیلر

تشخیص کمبود آهن و آنمی در ورزشکاران

مدت بیحسی سر بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تنگی کانال نخاعی چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آشنایی با دات تراپی ، لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]