سلام من 24 سالمه وچندین ساله روی گونه هام وبینیم کک ومک دارم که کک ومک های روی گونم درحال متصل شدن وی تیکه شدن هست.رنگ پوستمم تیره هستش.درضمن من در شهرکرد ساکن هستم.خواستم راهنمایم کنین که بالیزر شما کک ومک ها کاملا رفع میشه.ممنون میشم راهنماییم کنین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ضایعات شما واقعا کک مک باشد فقط به خاطر تیره بودن پوستتان نیاز است اول یک تست لیزر انجام شود و سپس لیزر اصلی انجام شود وگرنه مشکلی برای درمان آن نیست [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

زخم دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

شب ادراری

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سردرد و رابطه جنسی چه ارتباطی با هم دارند؟

مهارت نه گفتن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

روشهایی برای افزایش کلاژن سازی پوست

جوش خوردگی ناقص شکستگی استخوان زانو

تاثیر فیزیوتراپی در درمان دیسک گردن

درباره اختلال رابطه جنسی دیسپارونی چه می دانید؟