سلام آقای دکتر. من می تونم از چند روز قبل از پریود تا چندروز بعدش داکسی سایکلین یا تترا سایکلین بخورم که جوش نزنم؟ عوارض این قرصها چیه؟ باعث پرمویی و چاقی نمیشه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پرمویی و چاقی نمیدهید. باید از 10 روز بعد از پایان پریود به مدت 10 روز بخورید ولی بهتر است درمان دقیق انجام دهید تا نوسان هورمونی شما که باعث این جوش میشود برطرف شود. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت مشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

علت خطوط روی ناخن و راه های درمان آنها

فواید پاکسازی پوست

با ترکهای پوستی چه کنیم؟!

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

جراحی عیوب انکساری بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت دوم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هشتم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

محلول لامینین برای درمان ریزش مو

اسپرم چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]