با عرض سلام جوانی 20ساله هستم که دچار تنگی خفیف کانال نخاعی در محل مهره های L3-L4,L2-L3,L1-L2 و پروتوژن دیسک در محل مهره های L5-S1 شده ام در حال حاضر فقط در ستون فقرات درد دارم اما در راه رفتن مشکلی ندارم .ضمناً درمان به روش فیزیو تراپی باعث بهبود موقت من می شد .آیا راه درمانی وجود دارد؟

دکتر علی فرخانی :

درمان های محافظه کارانه مثل فیزیوتراپی و لیزر می تواند در بهبودی تاثیرداشته باشد و نیاز به جراحی را کاهش دهد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک تنگی کانال

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

شما جزو کدام گروه از والدین هستید ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

لیپوساکشن بروش لیپوماتیک

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

آیا پلاسما تراپی برای جوانسازی اطراف چشم موثر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نقش نالترکسون در ترک اعتیاد

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

انواع بیماری ها و عفونت های قارچی پوست

لک صورت یا ملاسما

کاهش احساس نوک سینه پس از عمل پروتز سینه

علائم ناباروری در مردان

لیزر پوست صورت