سلام من خانمي 24ساله هستم كه 4ساله ازدواج كردم و اصلا براي بارداري اقدام نكردم حتي براي 1بار هم اقدام نكردم يعني هميشه جلوگيري ميكرديم.2ساله از قرص جلوگيري و 2سال از روش طبيعي براي ضدبارداري استفاده كردم جديدا به دكتر زنان براي آزمايش قبل از بارداري رفتم كه متوجه شدم كيست تخمدان چپ دارم با ابعاد 43*56 لطفا راهنماييم كنين خيلي خيلي نگرانم خيلي ميترسم كه باردار نشم يعني احتمال داره بچه دار نشيم حالا چكار كنم كه فرصت 4 ساله ام رو از دست دادم.متشكرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، احتمالا کیست شما از نوع فولیکولار و ساده است.و نباید نگران باشید با این سایز از کیست بهترین کار فعلا استفاده از قرصهای پیشگیری از بارداری است. فرصتی را از دست نداده اید. پس از درمان کیست می توانید برای بارداری اقدام کنید. کیستهای فولیکولار پیش آگهی خوبی دارند. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیکیست ناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مدت زمان رشد مو بعد از کاشت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای تقویت مو

آیا لیزر موهای زائد حین مصرف راکوتان امکان پذیر است؟

ترمیم محل بانک مو بعد از کاشت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کیست پیلونیدال یا کیست مویی چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

راه های درمان پارکینسون

نکات قابل توجه قبل از انجام مزوتراپی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

برای کات گونه چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت دوم

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]