سلام خسته نباشی من ۱۷مهر پریود شدم و بعد ۱۰روز رابطه کنترل نشده داشتم وبعد از ۲ساعت ار ۴ال دی استفاده کردم و۱۶ساعت بعدشم ۴تا ۹ابان خون ریزی داشتم خون ریزی ۴روزه ایا بازم امکان بار داری هست؟از بیبی چک هم استفاده کردم منفی بود ۵روز بعدشم باز استفاده کردم منفی بود

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

علت و درمان خشکی و پوسته شدن اطراف ناخن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا سرطان پستان همیشه همراه با توده ای قابل لمس است؟

آیا جای زخم و بخیه با لیزر خوب میشود؟

نتیجه عمل جراحی لیزیک چه موقع مشخص می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آناتومی زانو و التهاب بورس ها

مدت بیحسی سر بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دندانپزشکی بیمارستانی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

فوایدمغزها

علت بوجود آمدن لکه های سفید رنگ روی ناخن ها