سلام وقتتون بخیر من روز سوم قائدگی با همسرم رابطه بدون جلوگیری داشتم ،بطوریکه مایع منی کاملا داخل ریخت.احتمال بارداری هست؟اگر باید جلوگیری کنم چطور باید اینکارو تو دوره پریود انجام بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کوری جنسی چیست و چه عوارضی دارد؟

عفونت قارچی پوست سر

لیفت شقیقه با ژل چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سوالات شایع در مورد ضدآفتاب ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

پاسخ به سؤالات رایج در مورد شیمی درمانی

یائسگی زودرس - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمانی دیگر برای زود انزالی مردان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

اخذ گواهی فوت در منزل به صورت شبانه روزی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هفدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]