سلام خسته نباشيد من هفته پيش ٤شنبه رابطه ي سطحي داشتم بدون دخول و باكرم مايع مني روي بدنم ريخته نشد ولي مطمئن نيستم پيشاب با بدنم تماس پيدا كرده يا نه همسرم گفت نه ولي من همون شب ٥تا روكين خوردم فرداشم ٤تا اچ دي تو دو وعده با فاصله ي ١٢ ساعت واسه اينكه پريودم جلو بيرفته دوتا امپولم زدم دقيقا نميدونم چي بود دكترم گفت اينو بزني ٢روز تا ٧روز ممكنه طول بكشه پريود بشي ولي من خيلي استرس دارم ميخواستم بدونم بازم احتمال بارداري وجود داره؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جوانسازی صورت با تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی

ضخامت جدار مثانه در سونوگرافی

علت درد بیضه چیست و چه درمانی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کراس یکی از موثرترین روشهای درمان جای جوش

تشخیص شکستگی مچ پا با عکس از مچ پا

درمان چسبندگی کانال نخاعی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سونوگرافی ترانس رکتال پروستات چه کاربردی دارد؟

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت سوم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]