باسلام من خانم 29هستم. هفت ماه قبل یه بارداری داشتم که جنین رو در دوماهگی از دست دادم دکترم گفت به دلیل مشکلات خودجنینه ومشکلی نیست. الان دوماه فقط دو روز در هرماه اقدام به بارداری کردم ولی هنوز باردار نشدم علتش چیه؟با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی معمولا سقطهای زودرس با مشکلات کروموزومی ویا اختلالات مربو ط به کیفیت محصول حاملگی همراه است. فعلا تا شش ماه آینده در صورت مرتب بودن پریود و کافی بودن تعداد اسپرمها همسرتان اقدام برای بارداری را ادامه دهید در صورت عدم بارداری پیگیری و مراجعه به پزشکتان توصیه می شود. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جوانسازی پشت دست با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کلیه پلی کیستیک چیست و چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

برنزه شدن چه خطراتی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نگهداری از پوست چرب

تفاوت مزوژل با فیلر

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اگزمای سرشتی چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا انجام سونوگرافی در بارداری ضروری است؟

رموز جوانی و شادابی پوست

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت دوم

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]