با سلام من با یک نفر رابطه جنسی بدون دخول در حد لاپایی داشتم و سر آلتم با مایعی که از اطراف واژن ایشان میومد تماس داشت چند روزی هستش که در انتهای میزراهم نوک آلتم سوزش دارم و گلودرد شدید به متخصص ارولوژ مراجعه کردم بهم آنتی بیوتیک تجویز کرد ولی در معاینه چیزی مشاهده نکرد آزمایش ادرار هم دادم چیزی نشون نداد ونرمال بود از سوزاک اچ آی وی و سیفلیس وحشت دارم آیا ممکنه با تماس با مایع واژن طرف مبتلا شده باشم؟ سوزشم علتش چیست؟ آیا نیاز به آزمایش هست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی بله با آزمایش خون می توان ابتلا به بسیاری از بیماریهای مقاربتی را بررسی کرد. به یک پزشک متخصص پوست ویا زنان، و یا عفونی مراجعه کنید. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درمان دردهای ستون فقرات با روش تراکشن یا کشش ستون فقرات

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

زخم مزمن چیست و چرا یک زخم مزمن می شود؟

کاربردها و مزایای انجام نوار عصب و عضله

پانورکس چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیزر جنسیس چیست؟

تعداد جلسات کرایولیپولیر

بدترین و بهترین فیلرها برای لب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]