با سلام و احترام دختری مجرد و 34ساله و بسیارحساسم دو ماه پیش ناگهان نیمه های شب قسمت درون بدن من قسمت واژن دچار تپش ناگهانی میشد و من رو از خواب بیدار میکردمتاسفانه از آن زمان به بعد احساس بدی دارم وقتی جنس مخالف رو میبینم دچار تپش میشه و ببخشید لباس زیرم خیس میشه و میترسم کاری خلاف اخلاق انجام بدم هیچ وقت این احساس رو نداشتم و خیلی اذیت میشم.خواهش میکنم من رو راهنمایی فرمائید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی اختلال احساس ضربان در واژن ممکن است با خوابهای ارگاسمیک مرتبط باشد که بصورت فیزیولوژیک در بسیاری از افراد تجربه می شود و بصورت معمول اختلال نیست مگر اینکه فرم وسواسی پیدا کند. حتما با یک سکس تراپیست ماهر مشاوره کنید. [1402-03-09]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

نیاز های تغذیه ای در ارتفاعات زیاد2

قفل شدن زانو به چه وضعیتی گفته می شود؟

آیا پیسی درمان دارد؟

پوکی استخوان در سنین پایین

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

مزایا و خطرات سونوگرافی پستان چیست؟

رژیم غذایی در درمان میگرن

لیزر الکساندریت برای رفع موهای زائد

همه کاربردهای پی آر پی در مراکز پوست و مو