سلام خانوم دکتر. من 25 سالم هست و تاحالا رابطه جنسی نداشتم تا یک ماه پیش با نامزدم رابطه جنسی بدون دخول انجام شد. اما من نگران از این هستم که اب منی وارد واژن من شده باشه. دو روز بعد از اون رابطه من پریود شدم اما الان در ماه جدید پریود من 4روز هست که عقب افتاده و در زمان خود پربود لخته های خونی خارج شد و دیگه به حالت اول برگشت.بدون دخول امکان بارداری وجود داره؟؟من از هیچ قرصی استفاده نکردم. میشه راهنماییم کنین. ممنون میشم زود پاسخ من رو بدید خیلی نگرانم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربرگرامی درصورت نگرانی آزمایش خون بارداری بدهید. امکان بارداری در این روش رابطه جنسی کم هست ولی بازهم امکان دارد. اما درصورتی که پریود شده باشید دیگر امکان بارداری منتفی است [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

عوارض و مزایای تزریق ژل و فیلر

لیفت صورت یعنی چه؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مکانیزم انجام و اثر بخشی مزوتراپی

سونوگرافی رحم چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیپوساکشن بروش لیپوماتیک

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب است ؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نقش فیبر در تغذیه ورزشکاران

جعبه سیاه بیماری اسکیزوفرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

راههای از بین بردن اثر بوتاکس

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]