سلام خانوم دکتر من یک شنبه هفته پیش با همسرم رابطه محافظت نشده داشتم که بلافاصله قدص اورژانسی خورم و فرداشم بک بسته دیگه کامل اما هنوز مریض نشدم یعنی اتفاقی افتاده؟ خیلی نگرانم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربرگرامی به مطلب 17 سوال رایج در مورد روشهای پیشگیری از بارداری مراجعه کنید در صورت استفاده صحیح از قرصهای اورژانس امکان بارداری شما بسیار کم میشود اگر حداکثر دوقرص 75 میلی خورده باشید کافیست. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

فریب رژیم های کتوژنیک را نخورید

علل علائم و درمان سندرم نفروتیک

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیفت با نخ یکی از روشهای غیر تهاجمی جوانسازی پوست

نکات مهم در مورد بوتاکس مصپورت و دیسپورت

زخم دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فیلر مو چه روشی است و چگونه انجام میشود؟

کرایوتراپی چگونه زگیل ها را از بین می برد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

اقدامات قبل از بارداری (2)

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]