سلام سوال پرسیدم درباره بیمار 64 ساله عکس ها را فرستادم ولی ارسال نشدن دوباره برایتان فرستادم با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام نیازی به درمان دیسک با لیزر و یا عمل باز دیسک ندارند.درمان های غیر جراحی نظیر آب درمانی و فیزیوتراپی پیشنهاد میشود. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

روش های درمان بیماری تنگی کانال نخاع گردن

درمان صدمات ورزشی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

دیسک کمر و گردن و نکات آن

تورم پستان بعد از عمل پروتز سینه کی بهبود می یابد؟

تاریخچه کاشت مو

رابطه ورزش و ایجاد آکنه ( جوش )

رفع گودی و قوس کمر با روش های طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سلولیت چیست و راه های درمان آن

اهداف درمانی تزریق بوتاکس دیسپورت چیست؟