با عرض سلام و خسته نباشید بنده جوانی 23 ساله هستم که از حدود 1 ماه پیش دچار پارگی دسیک کمر شده ام و توانای 15 الی 20 قدم راه رفتن دارم و درد از کمر به باسن و تا کف پا ادامه دارد پزشگان نظر به جراحی باز دادن. حال از شما تقاضا دارم عکس های بنده را معاینه و آیا امکان عمل با لیزر پلاسما برای بنده وجود دارد؟ در صورت امکان برای نوبت عمل در اولین فرصت چه اقدامی انجام دهم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید معاینه شوید. احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پلاسما جراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

نحوه مصرف ملاتونین (قسمت دوم)

انزال دیررس و عدم ارگاسم در مردان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نکات ايمنی و بهداشت در طراحی تاريکخانه راديولوژی

آخرین روش درمان کمردرد مزمن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل درد گردن

تشخیص فتق کشاله ران یا هرنی اینگوینال با سونوگرافی

روشهای جبران خشکی پوست بانوان پس از یائسگی

مقایسه تزریق ژل و سایر محصولات

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تفاوت جوش خفیف، متوسط و شدید چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]